ELTA

Aviacija dėkoja medikams-herojams

2020-04-10
09:18

Balandžio 10 d., 2020 // Pranešimas Spaudai

Šiuo sunku metu Avia Solutions Group prisimena ir nori tarti „ačiū“ visiems medikams ir sveikatos priežiūros specialistams, kurie dirbdami dieną ir naktį rizikuoja savo sveikata dėl kitų gyvybių.
Siekdami išreikšti padėką įmonės darbuotojai susivienijo ir sukurė vaizdo įrašą su nuoširdžia žinute: „aviacija sako „ačiū“ visiems herojams medikams“. Į šią akciją įsitraukė Avia Solutions Group darbuotojai iš 68 pasaulio šalių: padėkos skambėjo lietuvių, anglų, kinų, ukrainiečių ir kitomis kalbomis.
Amb. ir Avia Solutions Group direktorių valdybos narys Vygaudas Ušackas vaizdo įrašą pradėjo savo asmenine padėka medikams: „Šiuo sunkiu metu, vyraujant koronaviruso pandemijai, mes iš naujo suprantame kokią svarbią ir nepakeičiamą rolę atlieka nacionalinės sveikatos priežiūros tarnybos. Jūsų atsidavimas, drąsa ir profesionalumas mus įkvepia. Aviacija sako „ačiū“ visiems medikams-herojams.“
Šie nuoširdūs žodžiai, iš mūsų darbuotojų ir jų šeimų lūpų, išreiškia ne tik padėką, bet ir viltį, jog ši kova bus laimėta ir mes vėl išskleisime savo sparnus plačiai, suartindami žmones ir pasaulį.
Įmonė džiaugiausi darbuotojų iniciatyva ir dalijasi vaizdo padėka, kurią galite išvysti Avia Solutions Group Facebook paskyroje: https://www.facebook.com/AviaSolutionsGroup/videos/565365907417478/ .


Kontaktai žiniasklaidai: Vilma VaitiekūnaitėTel: +37061112789El.paštas:
vilma.vaitiekunaite@aviasg.com








Apie Avia Solutions Group:
Avia Solutions Group yra didžiausia aviacijos įmonių grupė Centrinėje ir Rytų Europoje, teikianti aviacijos paslaugas visame pasaulyje. Su 83 tarptautiniais biurais ir gamybos stotimis, įmonių grupė suvienija daugiau nei 7000 profesionalų, teikiančių aukščiausios kokybės paslaugas aviacijos ir kitose pramonėse.
Norėdami sužinoti daugiau informacijos apie Avia Solutions Group, apsilankykite www.aviasg.com.






 
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis