ELTA

Licencijuota „McDonald’s“ plėtotoja „Premier Capital“ paskyrė naujus vykdomuosius direktorius Rumunijoje ir Maltoje

2020-06-30
10:21
                     2020 m. birželio 30 d.
Informacija žiniasklaidai
 
„Premier Capital plc“, Maltos kapitalo licencijuota „McDonald’s“ prekės ženklo plėtotoja šešiose Europos rinkose, paskyrė naujus vykdomuosius direktorius savo veiklai Rumunijoje ir Maltoje – jie šias pareigas pradės eiti nuo 2020 m. liepos 1 d.
Dabartinis vykdomasis direktorius Maltai Paul Dragan persikels į Bukareštą ir perims vadovavimą Rumunijos rinkai, kurioje bendrovė valdo 85 restoranus. Jis pakeis Daniel Boaje, kuris palieka bendrovę po sėkmingos 23 metus trukusios karjeros Rumunijos „McDonald’s“. Šiuo metu verslo konsultantu Maltos rinkai dirbantis Peter Hili paaukštintas iki vykdomojo direktoriaus.
P. Dragan, kuris 2018 m. persikėlė į Maltą vadovauti šiose salose veikiančiam devynių restoranų tinklui, nuo 2011 m. ėjo operacijų direktoriaus pareigas Rumunijoje. Jis savo karjerą „McDonald’s“ pradėjo 1995 m. Rumunijoje kaip vadybininkas-praktikantas, o vėliau tapo restorano vadovu. Po penkerių metų buvo paskirtas verslo konsultantu, o vėliau – operacijų vadovu. Per savo karjerą P. Dragan taip pat dirbo „McDonald’s“ JAV ir Kanadoje.
P. Hili 2016 m. su pagyrimu baigė tarptautinių santykių studijas Maltos universitete. Kurį laiką dirbęs politikos pareigūnu Maltos ambasadoje Vašingtone, persikėlė į Kanadą dirbti „McDonald’s“ restorane Otavoje. Kitais metais jis buvo paskirtas „McDonald’s“ Bay Street restorano Maltoje vadovu. 2019 m. P. Hili, kuris yra „Premier Capital“ pirmininko Melo Hili vyriausiasis sūnus, Maltoje tapo verslo konsultantu.
„Valdyba ir vadovų komanda didžiuojasi naujais vykdomaisiais direktoriais. Abu jie, Paul ir Peter, be galo rūpinasi „McDonald’s“, mūsų užtikrinamu lankytojų aptarnavimo lygiu bei patirtimis, kurias perteikiame savo įvairialypiam talentų būriui. Paul yra tikras „McDonald’s“ veteranas – per pastaruosius dvejus metus jis Maltos komandai suteikė daug dinamiškumo, kuris lėmė nuostabius veiklos rezultatus ir padėjo išugdyti žmones, turinčius didelį potencialą. Peter ne tik įgavo daug veiklos patirties, bet ir jau daugelį metų yra visiškai pasinėręs į „McDonald’s“ kultūrą. Mums nepaprastai smagu matyti jo pažangą ir pakilimą iki svarbių vadovaujančių pareigų mūsų įmonių grupėje“, – teigia M. Hili.
„Premier Capital“ šeimos vardu noriu iš visos širdies padėkoti Daniel už visus projektus, kuriuos kartu su juo išplėtojome Rumunijoje, ypač nuo tada, kai mūsų grupė įgijo šią rinką 2016 m. Daniel vadovavimas Rumunijos komandai ir jo kompetencija reikšmingai prisidėjo prie mūsų didžiausios rinkos augimo ir prie mūsų verslo valdymo tuo sunkiu laikotarpiu, kurį mums teko išgyventi pirmojoje 2020 m. pusėje. Linkime jam kuo didžiausios sėkmės“, – sako M. Hili.
Nuotraukos antraštė:
„Premier Capital“ paskyrė Paul Dragan vykdomuoju direktoriumi Rumunijai ir Peter Hili vykdomuoju direktoriumi Maltai. Jie šias pareigas pradės eiti nuo liepos 1 d.

Apie „Premier Capital“
„Premier Capital plc“ yra licencijuota „McDonald‘s“ prekės ženklo plėtotoja Estijoje, Graikijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Maltoje ir Rumunijoje. Šiuo metu „Premier Capital“ valdo 157 restoranus, įskaitant „McDrive“ ir „McCafe“ paslaugas teikiančias vietas, o 8 800 šiuose restoranuose dirbančių darbuotojų kasmet aptarnauja daugiau nei 130 mln. lankytojų.
„Premier Capital plc“ priklauso „Hili Ventures“ bendrovių grupei, kuri įvairiose rinkose bendradarbiauja su „McDonald‘s“ ir „Apple“ prekių ženklais, taip pat veikia logistikos, inžinerijos, nekilnojamojo turto, technologijų, apgyvendinimo paslaugų  ir nuomos srityse. Grupė veikia 10 šalių Vidurio ir Rytų Europoje bei Šiaurės Afrikoje, jos komandą sudaro 9 500 žmonių. „Hili Ventures“ didžiuojasi bendradarbiaudama su tokiais partneriais kaip CMA CGM, IBM, „Konecranes“, „Lenovo“, „Microsoft“, NCR, „Peterson“, „Diebold Nixdorf“ ir daugybe kitų pasaulinių prekės ženklų.


Kontaktai žiniasklaidai
Joanna RipardKomunikacijos direktorė„Premier Capital plc“Mob. +356 9942 1231El. paštas:
joanna.ripard@mt.mcd.com

Ieva StankevičienėProjektų direktorė„Fabula Hill+Knowlton Strategies“Mob. +370 616 55532E-mail ieva@fabula.lt
Atsisiųsti
Atsisiųsti
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis