ELTA

Lietuvoje prasidės naujos elegancijos eros – „LG VELVET“ išmaniųjų telefonų pardavimai

2020-08-14
10:20
Telefonai
Išmanieji
Pardavimai

Gražus pažvelgti ir gundantis paliesti – taip galima apibūdinti naują konceptualų dizainą ir į naudotojo poreikius nukreiptą valdymą, kuriantį naują mobiliojo įrenginio patirtį

„LG Electronics“ (LG) toliau aktyviai plečia savo naujausio išmaniojo telefono „LG Velvet“ prieinamumą – šįsyk dar keliose rinkose, įskaitant Lietuvą. Nauja elegancijos era prasidės šių metų rugpjūčio pabaigoje, vos tik išmanusis telefonas su 5G tinklo galimybėmis pasieks mūsų šalį.
Naujasis „LG Velvet“ dizainas, kuriam būdingos grakščios linijos, išlenkti kampai ir simetriški priekiniai bei galiniai kraštai, kurie buvo sukurti naudojant „3D Arc Design“ konceptą. Lygus, šlifuotas paviršius, akį traukiančios spalvos ir elegantiški elementai, įskaitant „Raindrop“ fotoaparato išdėstymą, primenantį lietaus lašus, išskiria „LG Velvet“ tarp konkurentų. Šis naujas gamtos įkvėptas dizainas daro „LG Velvet“ patrauklų ir lengvą naudoti.
Vienas išskirtiniausių LG VELVET dizaino elementų – vos 7,9 milimetro storio korpusas. Toks plonas korpusas įmanomas dėl 6,8 colio skersmens P-OLED „Cinematic FullVision“ ekrano ir platformos „Qualcomm Snapdragon 765G“. Tai pirma šio gamintojo mobilioji platforma, kurioje programų procesorius ir itin našus 5G modemas yra sutalpinti į mažesnę erdvę ir reikalauja mažiau energijos.
„Šiandien išmaniųjų telefonų naudotojai nusipelno telefono, kuris būtų gerokai daugiau nei slapukų smulkintuvas su saugiomis, bet nepribloškiančiomis funkcijomis. „LG Velvet“ yra išskirtinis įrenginys, kuriantis pridėtinę vertę vartotojui“, – sako Johanas Chungas, „LG Mobile Communications Company“ viceprezidentas eksportui ir rinkodarai.
„LG Velvet“ su patogiu 6,8 colio P-OLED „Cinematic FullVision“ 20,5:9 ekranu užtikrins nepamirštamą žiūrėjimo ir žaidimo patirtį. Kad sumažėtų netyčinių prisilietimų prie šio ryškaus, šiek tiek lenkto ekrano, LG sukūrė „Grip Suppression“ algoritmą. Jis nustato, kurie prisilietimai prie ekrano yra tyčiniai, o kurie netyčiniai. Prabangi „LG Velvet“ išvaizda papildyta realistišku ir detaliu LG „3D Sound Engine“ atkuriamu garsu iš stereogarsiakalbių. Ir nors ausinių lizdas šiuolaikiniuose telefonuose baigia išnykti, tikrus muzikos mėgėjus galime nuraminti, kad „LG Velvet“ yra jų pusėje ir šį lizdą turi.
Įrenginyje „LG Velvet“ įdiegtas pažangus kameros funkcijų paketas „LG Creator’s Kit“, padėsiantis kuo geriau išnaudoti visas 48 MP pagrindinės kameros, kitų aukštos kokybės objektyvų ir išskirtinės kameros programinės įrangos galimybes. Funkcija „Timelapse Control“ leidžia nustatyti tikslų vaizdo įrašo greitį, „ASMR Recording“ naudoja du itin jautrius mikrofonus, kad kuo detaliau užfiksuotų pačius tyliausius garsus. „Voice Bokeh“ vaizdo įrašuose sumažina foninį triukšmą, kad šis neužgožtų garso, sklindančio iš svarbiausio objekto, o „3D AR Sticker“ ir „3D Photo Effect“ draugų ir šeimos narių portretų fotografavimą perkelia į naują lygį.
Siekiant prisiderinti prie skirtingo naudotojų skonio, „LG Velvet“ puoš ekspresyvios gamtos įkvėptos spalvos: „Northern Lights Green”, “Northern Lights White” ir „Northern Lights Gray”.

LG VELVET
·     Lustų rinkinys:1 platforma mobiliesiems įrenginiams „Qualcomm® Snapdragon™ 845“
·     Ekranas: 6,8 colio 20,5:9 FHD+ P-OLED „Cinematic FullVision“ (2460 x 1080 / 395 ppi)
·     Atmintis: 6 GB RAM, 128 GB ROM, „MicroSD“ (iki 2 TB)
·     Kamera:
-      galinė: 48 MP 2 standartinė (F1,8, 0,8 μm, 79˚), 8 MP plataus kampo (F2,2, 1,12 μm, 120˚),
5 MP gylio jutiklis (F2,4, 1,12μm, 81˚)
-      priekinė: 16 MP standartinė (F1,9, 1,0 μm, 73˚)
·     Akumuliatorius: 4300 mAh
·     Operacinė sistema: „Android 10“
·     Dydis:  167,2 x 74,1 x 7,9 mm
·     Svoris:  180 g
·     Tinklas: 5G, LTE, 3G, 2G
·     Ryšys: „Wi-Fi“ 802.11 a, b, g, n, ac; „Bluetooth“ 5.1; NFC;
USB (C tipo; suderinamas su USB 3.1)
·     Biometrika: į ekraną integruotas pirštų atspaudų jutiklis
·     Spalvos: pašvaistės balta, pašvaistės pilka, pašvaistės žalia
·     Kita: stereogarsiakalbis, kamera su DI, „Google Lens“, „Google“ padėjėjas,
LG „3D Sound Engine“, atsparumas vandeniui ir dulkėms IP68, HDR10,
„Qualcomm Quick Charge™ 3.0“ technologija, suderinamumas su MIL-STD 810G


# # #
1 Lustų rinkinys gali skirtis priklausomai nuo rinkos ir operatoriaus.
2  Pikselių sujungimas į 12 MP. 48 MP nuotraukos kokybė gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo lustų rinkinio.

# # #
Vaizdo įrašas: https://www.youtube.com/watch?v=hdja7GqdmAY

# # #
Apie LG Electronics, Inc.
Kompanija LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) yra pirmaujanti pasaulio lyderė ir technologijų inovatorė buitinės elektronikos, buitinių prietaisų ir mobiliųjų komunikacijų srityse, turinti 87 tūkst. darbuotojų, dirbančių 113 kompanijos struktūrinių vienetų visame pasaulyje. 2014 m. kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 55,91 mlrd. JAV dolerių. LG sudaro keturi verslo padaliniai: „Home Entertainment“, „Mobile Communications“, „Home Appliance“, „Air Conditioning and Energy Solutions“. LG yra vienas pasaulio plačiaekranių televizorių, mobiliųjų telefonų, skalbimo mašinų ir šaldytuvų gamybos lyderių pasaulyje. 2013 m. kompanija tapo „Energy Star“ metų partneriu. Daugiau informacijos rasite www.LG.com
Daugiau informacijos:
Vjačeslavs Sergejevs
Viešųjų ryšių atstovas Baltijos šalims
SIA LG Electronics Latvia
Telefonas: +371 67311337
El. paštas: vyacheslav.sergeyev@lge.com
Rūta Pastarnokienė
Tel.: +370 653 27294
El. paštas: ruta.p@fabula.lt




LG VELVET_1.jpg

LG VELVET_2.jpg

LG VELVET_3.jpg
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis