ELTA

Svarbesni ateinančios savaitės renginiai ŠMSM

2020-10-02
14:15
LIETUVOS RESPUBLIKOS ŠVIETIMO, MOKSLO IR SPORTO MINISTERIJA
KOMUNIKACIJOS SKYRIUS
 ŽINIASKLAIDAI

2020 –10–02   Nr. 7.1.14-VI-126
Spalio 5 d. 15 val. Valdovų rūmuose (Katedros a. 4, Vilnius) švietimo, mokslo ir sporto ministras Algirdas Monkevičius įteiks premijas Metų mokytojams, taip pat Meilės Lukšienės premijos laureatui, lituanistinę premiją, skiriamą užsienyje dirbančiam mokytojui, apdovanos projekto „Ačiū mokytojams“ nugalėtojus.

Spalio 7 d.  13 val. švietimo, mokslo ir sporto ministras Algirdas Monkevičius dalyvaus Vyriausybės posėdyje ir pasitarime.

Spalio 9 d. nuotoliniu būdu vyks projekto, skirto švietimo lyderystei Lietuvoje tobulinti, baigiamoji tarptautinė konferencija. Per konferenciją bus pristatyti 2019–2020 m. vykusio projekto rezultatai ir ekspertų rekomendacijos, kaip būtų galima toliau plėtoti švietimo lyderystę Lietuvoje. Konferencijoje dalyvaus ekspertai iš Nyderlandų, Airijos, taip pat Europos Komisijos atstovai. Konferenciją organizuoja Europos Komisijos Struktūrinių reformų rėmimo programos generalinis direktoratas, bendradarbiaudamas su TAIEX tarnyba ir Švietimo, mokslo ir sporto ministerija.


Komunikacijos skyrius
Tel. (8 5) 219 1233
El. p. info@smm.lt
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis