UAB "AD VERUM"

„UniCredit Leasing“ įsigijimą „Citadele“ planuoja užbaigti iki metų pabaigos

2020-11-30
09:18
Gavusi visus būtinus leidimus bankinių paslaugų grupė „Citadele“ planuoja SIA „UniCredit Leasing“ įsigijimą užbaigti iki šių metų pabaigos ir nuo 2021 m. sausio 1 d. perimti įmonės valdymą trijose Baltijos šalyse. Užbaigusi sandorį „Citadele“ reikšmingai padidins savo dalį lizingo rinkoje Baltijos šalyse.
 Iki šių metų pabaigos įmonės „UniCredit Leasing“ ir „Citadele faktoringas ir lizingas“ paslaugas teiks kaip savarankiškos įmonės. Pradėjusi veiklą nauja jungtinė lizingo bendrovė remsis geriausia abiejų įmonių patirtimi, o būdama „Citadele“ grupės dalimi galės suteikti daugiau galimybių savo klientams ir verslo partneriams.
„UniCredit Leasing“ ir „Citadele faktoringas ir lizingas“ įsipareigojimai esamiems klientams nesikeis ir bus vykdomai pagal sutartyse numatytas sąlygas.
„Beveik metus aktyviai dirbome, kad gautume visus reikalingus leidimus iš priežiūros institucijų Baltijos šalyse ir būtume visapusiškai pasirengę vienam didžiausių sandorių Baltijos šalyse. Sujungę savo žinias, geriausius specialistus, puikų klientų aptarnavimą ir moderniausius skaitmeninius sprendimus, galėsime esamiems ir būsimiems klientams bei verslo partneriams pasiūlyti dar daugiau vertės“, – pabrėžia „Citadele“ generalinis direktorius Johan Åkerblom.
Apie „Citadele“ banką
JAV kapitalo „Citadele“ grupė yra valdoma iš Latvijos, jai pavaldžiosios įmonės ir filialai veikia Latvijoje, Lietuvoje ir Estijoje. Pagal turto vertę „Citadele“ yra antras didžiausias komercinis bankas Latvijoje.
„Citadele“ siekia modernizuoti bankininkystės sektorių ir suteikti daugiau galimybių žmonėms ir verslui visose Baltijos šalyse. Be klasikinių bankininkystės sprendimų „Citadele“ klientams siūlo įvairias paslaugas, paremtas naujos kartos finansinėmis technologijomis, įskaitant modernią mobiliąją programėlę, bekontakčius ir momentinius mokėjimus. „Citadele“ bankas pirmasis Baltijos šalyse pasiūlė galimybę atsidaryti banko sąskaitą atsisiuntus mobiliąją programėlę ir padarius asmenukę, tai pat atlikti bekontakčius mokėjimus išmaniuoju žiedu.
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis