UAB "AD VERUM"

„WIZZ AIR” SKELBIA TOLIMESNĘ PLĖTRĄ DIDŽIOJOJE BRITANIJOJE IR ATIDARO NAUJĄ BAZĘ KARDIFO ORO UOSTE

2020-12-03
17:30
„Wizz Air UK”, Didžiojoje Britanijoje registruota dukterinė „Wizz Air” bendrovė, šiandien paskelbė apie naujos bazės Kardifo oro uoste atidarymą. Tai ketvirtoji bendrovės bazė, įskaitant Londono Lutono, Getviko ir Donkasterio Šefildo bazes. Oro linijų bendrovė paskirs vieną „Airbus A321” orlaivį į Kardifo oro uostą ir vykdys keliones į 9 naujas atostogų kryptis.
„Tai reikšmingas laikotarpis „Wizz Air”, toliau vykdome plėtrą Didžiojoje Britanijoje. Naujos bazės įkūrimas Kardifo oro uoste atspindi bendrovės įsipareigojimą prisidėti prie vietinės rinkos ir ekonomikos augimo, kuriant darbo vietas, skatinant turizmą ir paslaugų industrijas, kartu išlaikant pažadą siūlyti prieinamus, tiesioginius skrydžius atostogų kryptimis. Ši plėtra Velse gerina regiono susisiekimą”, – sako vykdomasis „Wizz Air UK” direktorius Owain Jones.
Naujoji bazė siūlys visus metus trunkančias žemų kainų keliones iš Kardifo į Alikantę, Farą, Larnaką, Tenerifę, taip pat sezoninius maršrutus į Korfu, Heraklioną, Palma de Maljorką, Lansarotę bei Šarm el Šeichą. Bilietus, kurių kaina prasideda nuo 27.99 svarų, galima įsigyti internetinėje „Wizz Air” svetainėje arba mobiliojoje programėlėje.
Ši pirmoji „Wizz Air” bazė Velse simbolizuoja reikšmingą investiciją į Kardifo oro uostą ir regioną. Sukurta virš 40 tiesioginių ir virš 250 netiesioginių darbo vietų, apimančių aviacijos, transporto, aptarnavimo ir turizmo industrijas. Taip pat Kardifo oro uosto pajėgumai išaugs, bus siūloma daugiau nei 350 000 vietų keleiviams.
Iš viso „Wizz Air UK” Didžiojoje Britanijoje operuos keturiolika orlaivių. O kartu su naujaisiais maršrutais, „Wizz Air” iš viso siūlys 132 maršrutus iš 11 oro uostų.
Apie „Wizz Air“
„Wizz Air“, sparčiausiai besiplečianti ir ekologiškiausia Europos oro linijų bendrovė, valdo 135 „Airbus A320“ ir „A321“ orlaivių parką. Atsidavusių aviacijos profesionalų komanda teikia aukščiausios kokybės paslaugas už prieinamą kainą. „Wizz Air“ skrydžius finansiniais metais F20, kurie baigėsi 2020 m. kovo 31 d., rinkosi 40mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ). Neseniai skrydžių bendrovė pateko į dešimties saugiausių oro linijų bendrovių pasaulyje reitingą, sudarytą vienintelės pasaulio oro linijų saugos ir prekių vertinimo agentūros airlineratings.com. Taip pat gavo „2020 metų aviakompanijos“ apdovanojimą, kurį bendrovei įteikė „Air Transport Awards“. Tai itin vertinamas ir aukštas apdovanojimas, kurį gali gauti asmuo ar oro linijų bendrovė, išsiskyrusi puikiais rezultatais, naujovėmis ir puikiomis paslaugomis.
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis