ELTA

R. Žemaitaičio vadovaujama partija Laisvė ir teisingumas pradėjo pasiruošimą 2023 metų savivaldos rinkimams

2021-01-22
11:44
Seimo nario Remigijaus Žemaitaičio vadovaujamos politinės partijos Laisvė ir teisingumas taryba priėmė spendimą dalyvauti bei pradėti pasiruošimą 2023 metų savivaldybių tarybų – tiesioginiams merų rinkimams. Partijos planuose – mažiausiai dešimt merų pozicijų, susigrąžintas Vilniaus miesto mero postas.
 
„Džiaugiuosi, kad partijos nariai - motyvuoti judėti į priekį ir šią savaitę be ilgų diskusijų vykusiame partijos Tarybos posėdyje priėmė sprendimą dalyvauti bei pradėti pasiruošimą, po kelerių metų vyksiantiems savivaldos rinkimams. Tam turime ne tik ambicijų, bet ir reikiamą amuniciją, pakankamai laiko įvykdyti visus užsibrėžtus tikslus. Jau dabar mūsų partiją savo savivaldybėse atstovauja keturi merai bei beveik šimtas tarybos narių, administracijos direktorių, jų pavaduotojų, kitų specialistų. Mūsų partijos gretose – buvę ministrai, viceministrai, seimo nariai, merai, kurie pasiruošę dirbti savo miestų ir rajonų žmonių gerovei“, - kalbėjo partijos pirmininkas, Seimo narys Remigijus Žemaitaitis.
 
Partijos taryba nutarė pradėti aktyvų pasiruošimą 2023 metų savivaldybių tarybų – tiesioginiuose merų rinkimuose. Jos planuose – ne mažiau, kaip dešimt merų postų visoje Lietuvoje bei susigražinta Vilniaus mero pozicija. Partijos Tarybos posėdyje taip pat buvo priimtas sprendimas stiprinti partijos struktūrą, telkti esamus bei pritraukti naujų partijos idealoginei linijai pritariančių narių.
 
Partija Laisvė ir teisingumas pasisako už J. E. Prezidento Valdo Adamkaus politikos tęstinumą. Jos programoje atsispindi buvusio šalies vadovo mintis: „Stipri šiuolaikinė valstybė – tai nestipri valdžia. Tikroji šalies stiprybė remiasi ne valdžios prislėgtų žmonių paklusnumu, bet privačių piliečių iniciatyva, paremta susitarimu, gebėjimu derinti skirtingus interesus ir įsipareigojimu bendram labui“. Partija šiuo metu vienija beveik 5 tūkst. Narių bei simpatikų. Partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis yra išrinktas Lietuvos Respublikos Seimo narys.


Linkėjimai, 
Laisvė ir Teisingumas sekretoriatas
Kodas 195725238, Vilnius
El.p. info@laisve-teisingumas.lt
www.laisve-teisingumas.lt
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis