UAB "AD VERUM"

„Wizz Air“ pristato naują kainų funkciją mobiliojoje programėlėje

Atnaujinta:
2021-02-09
14:52
Publikuota:
2021-02-09
14:49
„Wizz Air“, sparčiausiai auganti ir ekologiškiausia Europos oro linijų bendrovė*, praneša apie naują funkciją mobiliojoje programėlėje, kuri leis „Wizz Air“ klientams sužinoti apie dominančių skrydžių kainas aktyvuojant įspėjimus.
Atnaujinę „Wizz Air“ mobiliąją programėlę, registruoti vartotojai galės nustatyti įspėjimus apie ne daugiau kaip penkių skrydžių kainas, kuriuos jie nori rezervuoti. Ši nauja funkcija automatiškai praneš vartotojams apie bilietų kainų padidėjimą ar sumažėjimą. Tokiu būdu klientai galės greitai rezervuoti bilietus, jei kainos staiga pradėtų kilti, arba pasinaudoti mažesniu kainų pasiūlymu.
„Keleiviai ieško prieinamų skrydžių kainų, todėl mes visada pasiryžę pasiūlyti mažiausias kainas rinkoje. Nauja „Wizz Air“ mobiliosios programėlės funkcija atspindi mūsų siekį ir klientams užtikrina geriausių skrydžių pasiūlymų gavimą tiesiai į išmaniusiuosius telefonus. Suprantame, kad klientai svajoja apie atostogas, kai tik ribojimai sušvelnės, todėl džiaugiamės galėdami pristatyti šią naują funkciją ir suteikti galimybę sužinoti apie geriausius kelionių pasiūlymus“, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovė Paulina Gosk.
Norint nustatyti įspėjimą apie skrydžių kainų pasikeitimus, reikia atsisiųsti „Wizz Air“ mobiliąją programėlę, prisijungti prie savo paskyros, susirasti norimą skrydį ir aktyvinti kainų įspėjimo funkciją (angl. price alerts). Įspėjimai siunčiami vieną kartą per dieną ir automatiškai ištrinami įvykus skrydžiui. „Wizz Air“ mobilioji programėlė nemokama visiems „Android“ ir „iOS“ naudotojams.
* „Wizz Air“ anglies dioksido emisija buvo mažiausia palyginti su Europos oro linijų bendrovėmis, per pastaruosius 12 mėnesių iki 2020 m. balandžio (57,2 g/km keleiviui).
Apie „Wizz Air“
„Wizz Air“, sparčiausiai auganti ir ekologiškiausia* Europos oro linijų bendrovė, valdo 136 „Airbus A320“ ir „A321“ orlaivių parką. Atsidavusių aviacijos profesionalų komanda teikia aukščiausios kokybės paslaugas už prieinamą kainą. „Wizz Air“ skrydžius finansiniais metais F20, kurie baigėsi 2020 m. kovo 31 d., rinkosi 40mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ). Neseniai skrydžių bendrovė pateko į dešimties saugiausių oro linijų bendrovių pasaulyje reitingą, sudarytą vienintelės pasaulio oro linijų saugos ir prekių vertinimo agentūros airlineratings.com. Taip pat gavo „2020 metų aviakompanijos“ apdovanojimą, kurį bendrovei įteikė „Air Transport Awards“. Tai itin vertinamas ir aukštas apdovanojimas, kurį gali gauti asmuo ar oro linijų bendrovė, išsiskyrusi puikiais rezultatais, naujovėmis ir puikiomis paslaugomis.
Pastabos redaktoriams:
Avialinijų nuotraukų galeriją galite rasti čia: http://wizzair.com/en-GB/press
Atsisiųsti
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis