UAB "AD VERUM"

„Wizz Air“ atidaro naują bazę Palerme

Atnaujinta:
2021-03-05
10:00
Publikuota:
2021-03-05
09:27
„Wizz Air“, sparčiausiai auganti ir ekologiškiausia* oro linijų bendrovė Europoje, ketvirtadienį paskelbė atidaranti 42-ąją savo bazę, ji kuriama Palermo mieste, Italijoje. Nuo 2021 m. birželio iš čia skraidys du „Airbus A320“ lėktuvai.
Įkurdama ketvirtąją „Wizz Air“ bazę Italijoje bendrovė taip pat praneša, kad nuo birželio iš Palermo skraidys 7 naujomis kryptimis, taip pat rengs dar 4 vietinius skrydžius iš Bolonijos, Brindizio, Pizos, Milano Malpensos oro uosto ir Katanijos. Bilietus naujiems maršrutams, kurių kaina – nuo 9,99 EUR**, jau dabar galima užsisakyti tinklalapyje wizzair.com arba oro linijų bendrovės mobiliąja programėle.
„Septyniolika metų sėkmingai dirbame Italijoje, todėl džiaugiuosi pranešdamas, kad šalyje atidarome ketvirtąją bazę. Matome daug potencialo, galimybių ir jaučiame žemų kainų kelionių paklausą. Esame pasiruošę plėsti savo veiklą šalyje, pasiūlyti dar geresnių kelionių galimybių ir tuo pačiu užtikrinti aukščiausius higienos reikalavimus. „Wizz Air“ orlaivių parkas yra ekonomiškiausias, naujausias ir aplinkai draugiškiausias Europoje. Įmonės plėtra suteiks ne tik daugiau galimybių keliauti pigiau, bet ir prisidės prie vietinės ekonomikos, ypač - turizmo sektoriaus - atsigavimo. Esu įsitikinęs, kad „Wizz Air“ turės teigiamą poveikį Italijos ekonomikos plėtrai ir jos turizmo pramonei. Mūsų oro linijos yra pasirengusios padidinti skrydžių kiekį ir saugiai skraidinti keleivius, jei tik bus panaikinti dabar galiojantys kelionių apribojimai“, – sako George'as Michalopoulas, „Wizz Air“ vyriausiasis komercijos direktorius.
Įkurdama ketvirtąją „Wizz Air“ bazę Italijoje, bendrovė dar kartą patvirtina savo siekį laikytis tvarios ir aplinką tausojančios strategijos. Nauji vietiniai maršrutai leis keleiviams tvariai ir saugiai keliauti šalies viduje, o kryptys, jungiančios Italiją su Jungtine Karalyste ir Šveicarija, sustiprins šių regionų ir šalių ekonominius ryšius, palaikys vietinio turizmo sektoriaus plėtrą ir sukurs daugiau kaip 750 darbo vietų susijusiose pramonės šakose***.
„Wizz Air“ istorija Italijoje prasidėjo 2004 metais, kai pirmasis įmonės lėktuvas išskrido iš Bergamo į Katovicus (Lenkija). Per pastaruosius 17 metų skrydžių bendrovė į Italiją ir iš jos perskraidino beveik 41 mln. keleivių. Šiuo metu oro bendrovė toliau plečia savo veiklą Italijoje, vykdydama vietinius ir tarptautinius skrydžius. 2 „Airbus A321“ orlaiviai vykdys 11 naujų skrydžių, jungiančių 10 miestų: Bazelį–Miulūzą–Freiburgą (Euroairport) Boloniją, Londoną (Lutono oro uostas), Milaną (Malpensos oro uostas), Pizą, Turiną, Trevizą, Veroną, Brindizį ir Kaljarį. Dėl šių naujų maršrutų 2021 m. parduodamų bilietų kiekis ūgtels 1.000.000 vienetų. Tikimasi, kad nuolat besiplečiantis maršrutų tinklas padės palaikyti Italijos ekonomiką.
„Wizz Air“ yra investicinė kredito reitingavimo bendrovė, kurios vidutinis orlaivių amžius sudaro 5,4 metų. Įmonė naudoja šiuo metu ekonomiškai efektyviausius ir ekologiškiausius „Airbus A320“ ir „Airbus A320neo“ orlaivius. „Wizz Air” išmetamas anglies dvideginio kiekis per 2019 metus buvo mažiausias iš visų Europos oro linijų (57,2 gr/ km vienam keleiviui). Bendrovės tikslas - iki 2030 m. 30% sumažinti savo ekologinį pėdsaką kiekvienam keleiviui.
„Wizz Air“ taip pat pristatė naujus higienos reikalavimus su patobulintomis higienos priemonėmis, kad užtikrintų keleivių ir įgulos sveikatą ir saugumą. Įsigiję paslaugą „WIZZ Flex“ kartu su bilietų rezervacija, keleiviai gali būti tikri, kad, pasikeitus aplinkybėms ar prireikus pakeisti skrydžio datą ar tikslą, jie tai galės padaryti bet kuriam pasirinktam skrydžiui. Šiais nenuspėjamais laikais tai užtikrina papildomą keleivių apsaugą ir ramybę.
Apie „Wizz Air“
„Wizz Air“, sparčiausiai auganti ir ekologiškiausia* Europos oro linijų bendrovė, valdo 136 „Airbus A320“ ir „A321“ orlaivių parką. Atsidavusių aviacijos profesionalų komanda teikia aukščiausios kokybės paslaugas už prieinamą kainą. „Wizz Air“ skrydžius finansiniais metais F20, kurie baigėsi 2020 m. kovo 31 d., rinkosi 40 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ). Neseniai skrydžių bendrovė pateko į dešimties saugiausių oro linijų bendrovių pasaulyje reitingą, sudarytą vienintelės pasaulio oro linijų saugos ir prekių vertinimo agentūros airlineratings.com. Taip pat gavo „2020 metų aviakompanijos“ apdovanojimą, kurį bendrovei įteikė „Air Transport Awards“. Tai itin vertinamas ir aukštas apdovanojimas, kurį gali gauti asmuo ar oro linijų bendrovė, išsiskyrusi puikiais rezultatais, naujovėmis ir paslaugomis.
* „Wizz Air“ anglies dioksido emisija buvo mažiausia, palyginti su Europos oro linijų bendrovėmis 2019 m. (57,2 gr/km keleiviui).
** Kaina į vieną pusę, įskaitant administravimo mokestį. Įskaičiuotas vienas rankinis krepšys (maksimalūs matmenys: 40 x 30 x 20 cm). Bagažo vežimėliui ir kiekvienam registruoto bagažo vienetui taikomi papildomi mokesčiai. Kaina taikoma tik rezervuojant wizzair.com ir WIZZ mobiliojoje programėlėje. Vietų skaičius nurodytomis kainomis yra ribotas.
*** Tarptautinė oro uostų taryba (ACI) rekomenduoja sukurti 750 darbo vietų kiekvienam pervežtam 1 milijonui keleivių per metus.
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis