ELTA

Kelių būklė ir eismo sąlygos 2021-03-08 06:00 

2021-03-08
06:53
Eismo sąlygas sunkina snygis, pustymas ir plikledis! Būkite atidūs!
Šį rytą sudėtingos sąlygos daugelyje šalies rajonų dėl snygio ir pustymo. Panevėžio, Kėdainių, Pasvalio ir Kauno rajonuose magistraliniuose keliuose vietomis yra prispausto arba pažliugusio sniego, provėžų. Marijampolės rajone plikledis. Daugelyje šalies rajonų pagrindinių kelių dangos yra provėžotos, padengtos puraus arba prispauso sniego sluoksniu, vietomis iki 10 cm. Keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašome būti atidžius, neskubėti ir laikytis saugaus atstumo.
Utenos, Kupiškio ir Kelmės rajonuose pagrindinių kelių dangos daugiausia drėgnos, tik yra slidžių ruožų mažesnio eismo intensyvumo rajoniniuose keliuose.
Didžiojoje šalies dalyje snygis ir pustymas, tik šiaurės vakariniuose rajonuose bei Šiaulių, Kauno, Panevėžio, Vilniaus, Tauragės ir Šilalės rajonuose be žymesnių kritulių. Oro temperatūra nuo 1 iki 6 laipsnių šalčio.
 Dieną eismo sąlygas sunkins snygis ir plikledis. Būkite atidūs!
Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną vietomis snygis. Daug kur plikledis. Aukščiausia oro temperatūra nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

eismoinfo.lt skelbiamą informaciją jos neiškraipant leidžiama naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ir kitur nurodant eismoinfo.lt arba VĮ Lietuvos automobilių kelių direkciją kaip šaltinį.
--
Pagarbiai
Tomas Minkovskis
VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcija
Eismo informacijos skyrius
J. Basanavičiaus g. 36
LT-03109, Vilnius 
Tel. (8 5) 232 9677 
El.p. centras@eismoinfo.lt
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis