ELTA

PRANEŠIMŲ APIE YPATINGUS ĮVYKIUS IR NUSIKALSTAMAS VEIKAS SUVESTINĖ

2021-03-08
07:15
POLICIJOS DEPARTAMENTAS PRIE LIETUVOS RESPUBLIKOS VIDAUS REIKALŲ MINISTERIJOS
2021 m. kovo 8 d.

Sveikatos sutrikdymai
Kovo 7 d. apie 16 val. 24 min. Klaipėdoje, Taikos g., laiptinėje, vyriškis peiliu sužalojo moterį (g. 1974 m.), kuri paguldyta į ligoninę. Įtariamasis (g. 1966 m.) ieškomas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

Kovo 7 d. apie 18 val. 50 min. į ligoninę iš namų, esančių Klaipėdoje, pristatyta ir dėl kraujosruvų bei nubrozdinimų paguldyta mažametė (g. 2019 m.). Surinkta medžiaga pagal LR BK 140 str. 3 d.

Viešosios tvarkos pažeidimai
Kovo 7 d. gautas pranešimas, kad kovo 6 d. apie 23 val. Jonavoje, Vasario 16-osios g., du iš matymo pažįstami vyrai pagrasino nepilnametei (g. 2003 m.) bei daiktu, panašiu į šaunamąjį ginklą, galimai atliko šūvius. Įtariamieji (g. 1961 m. ir 1999 m.) uždaryti į areštinę. „Airsoft“ tipo pistoletas ir dėtuvė su 8 šratais paimti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str.

Svetimo turto pagrobimai
Kovo 7 d. apie 21 val. 30 min. pastebėta, kad Kėdainių r., Kalnaberžės k., iš namo pavogta 13 000 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 3 d.

Gaisrai
Kovo 6 d. apie 22 val. Pasvalio r., Saločių mstl., ūkiniame pastate kilo gaisras, kurio metu sudegė statinys bei jame buvęs šienas, taip pat apdegė šalia esantis ūkinis pastatas. Įtariamas padegimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 2 d.

Rasti žmonių kūnai
Kovo 7 d. apie 11 val. 9 min. Vilniaus r., Skaidiškių k., prie namo, rastas mirusio vyro (g. 1979 m.) kūnas su muštine žaizda veide. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kovo 7 d. apie 18 val. 20 min. Mažeikiuose, Pavenčių g., krūmuose, rastas nenustatytos tapatybės ir amžiaus mirusio vyro kūnas irimo stadijoje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kiti įvykiai
Kovo 7 d. apie 9 val. 23 min. Panevėžyje, Dariaus ir Girėno g., daugiabučio gyvenamojo namo kieme, rasti ir paimti 3 įvairaus kalibro šoviniai bei dėtuvė su 5 šoviniais. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 253 str. 1 d.

Kovo 7 d. apie 19 val. 44 min. Tauragėje, Laisvės g., namuose, rastas neblaivus (2,31 prom.) vyras (g. 1961 m.) su žaizdomis krūtinėje. Rastas ir paimtas neteisėtai laikomo pneumatinis ginklas. Nukentėjusiajam suteikta med. pagalba. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 253 str. 1 d.

PASTABOS:
1. Suvestinė parengta pagal gautą pirminę informaciją apie įvykius.
2. Naudojantis suvestinės informacija, nepažeisti nekaltumo prezumpcijos.
3. Visas suvestines rasite mūsų interneto svetainėje https://policija.lrv.lt/suvestines.
--
Pagarbiai

Policijos departamento Komunikacijos skyrius
Tel. (8 5) 271 9743
El. p. spauda@policija.lt
www.policija.lt
www.facebook.com/Lietuvos.policija
Policijos departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos
Saltoniškių g. 19, LT-08105 Vilnius, Lietuva




Sioje zinuteje ir (ar) jos prieduose pateikiama informacija skirta naudoti istaigos viduje ir jos turinio atskleidimas gali buti ribojamas. Ji yra skirta tik adresatui. Jeigu zinute adresuota ne Jums, Jus neturite teises sios zinutes ar jos priedu kopijuoti, platinti ar kitaip perduoti ju turinio kitiems asmenims, tokiu atveju prasome Jusu nedelsiant pranesti apie tai sios zinutes siuntejui - informuoti ji telefonu ar elektroniniu pastu, o sia zinute ir visus jos priedus istrinti is savo sistemos. Is anksto dekojame.
This message and/or it's attachments are designated for internal use only and may be privileged or otherwise protected from disclosure. It is for the exclusive use of the intended recipient. If you are not the intended recipient you must not copy this message or attachment or disclose, distribute or disseminate the contents to any other person. In such case, please inform the sender of the message by sending an email or a call and delete this message and any attachment from your system. Thank you in advance.
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis