ELTA

„Teleloto“ laukia pokyčiai: naujus vedėjus išrinks žiūrovai

2021-09-03
10:09

Jau 26 metus skaičiuojanti populiariausia loterija šalyje „Teleloto“ ruošiasi pokyčiams. Kaip pasakoja „Teleloto“ prodiuseris Arūnas Valinskas, naujajame televizijos sezone žaidėjų laukia ne tik nauji žaidimai ir gausybė vertingų prizų, bet ir nauja loterijos vedėjų pora, kurią išrinkti jau netrukus bus patikėta žiūrovams.
„26-eri metai televizijos eteryje – retas ir įspūdingas rezultatas, įrodantis, kad „Teleloto“ užima svarbią vietą televizijos žiūrovų širdyse. Esame pažadėję žaisti, kol laimės visa Lietuva, todėl nuolat dedame visas pastangas siekdami dovanoti žiūrovams vien geriausias emocijas, išlikti šiuolaikiški ir plėsti žiūrovų bei dalyvių auditoriją. Būdas tai padaryti – tiksliniai pokyčiai laidoje, žadinantys žiūrovų smalsumą ir įsitraukimą“, – sako A. Valinskas.
Bemaž svarbiausias pokytis naujajame „Teleloto“ sezone – nauji vedėjai, kurie pakeis vieną iš trijų iki šiol loterijai dirigavusių vedėjų porų. Unikalu tai, kad pirmąkart „Teleloto“ istorijoje naujuosius vedėjus išrinks patys žiūrovai.
„Savo žiūrovus stebiname nuolatos, todėl kartelė kasmet kyla. Šįkart nusprendėme į jų rankas patikėti bemaž svarbiausią sprendimą – kas gi turėtų stovėti prie „Teleloto“ vairo. Jau netrukus žiūrovams pristatysime dvi naujas, į vedėjų vietą kandidatuojančias žinomų žmonių poras, ir klausime: kuri iš jų turėtų tapti naujaisiais „Teleloto“ veidais? Ta pora, kuri surinks daugiau žiūrovų balsų, ir laimės vietą televizijos eteryje – galimybę dovanoti prizus visiems laimingiesiems „Teleloto“ žiūrovams“, – sako A. Valinskas.
Balsuoti už savo favoritus „Teleloto“ žiūrovai galės internetu, specialioje balsavimo platformoje. Apie balsavimo pradžią žiūrovams bus pranešta pirmoje naujojo „Teleloto“ sezono laidoje, rugsėjo 12-ąją.
Pasak „Teleloto“ filmavimus rengiančios bendrovės „Perlas Network“ marketingo direktorės Renatos Mozuraitės, spręsdami, kam atiduoti savo balsą, žiūrovai taip pat turės galimybę išsamiau susipažinti su poromis-kandidatėmis.
„Būsimas žiūrovų sprendimas – ypač svarbus ir lemiamas viso naujojo „Teleloto“ sezono atžvilgiu, todėl norime sudaryti visas sąlygas jį apgalvoti ir palyginti kandidatuojančias vedėjų poras tarpusavyje. Juk naujieji vedėjai su žiūrovais iš televizijos ekranų sveikinsis kas trečią sekmadienį, ištisus metus“, – sako R. Mozuraitė.
 „Teleloto“ organizuoja loterijų bendrovė „Olifėja“. 8 proc. nuo kiekvieno parduoto loterijos bilieto skiriama sporto paramai ir keliauja Lietuvos olimpiečių rengimui. Naujasis „Teleloto“ sezonas prasidės rugsėjo 12 d., LNK eteryje.
Viktorija Navickaitė  
Vyresnioji projektų vadovė
Senior Account Manager
 viktorija@fabula.lt 
 
Atsisiųsti
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis