ELTA

„Xiaomi“ pristato naują produktą: atsiskaityti už prekes ar paslaugas taps dar patogiau

2021-10-23
11:51
Elektroninės įrangos kompanija „Xiaomi“ rudenį pasitinka su naujienomis. Šįkart savo klientams įmonė pristato išmaniąją apyrankę „Mi Smart Band 6 NFC” su bekontakčio apmokėjimo funkcija. Nuo šiol sumokėti už prekes ar paslaugas taps kur kas paprasčiau.

Anot „Xiaomi“ ekosistemos produktų vadovo Baltijos šalims Karolio Navicko, galimybė atsiskaityti vos vienu rankos mostu ir išvengti kontakto pandemijos laikotarpiu tapo būtinybe. Tai ne tik leidžia sumažinti viruso plitimo tikimybę, tačiau kartu ir supaprastina apsipirkimą, leidžia neapsikrauti ieškant piniginėje ar rankinėje reikiamos kortelės.

„Bekontakčiai mokėjimai tampa kasdienybe ir neatsiejama daugelio žmonių gyvenimo dalimi. Juk daugelis užbėgame į parduotuvę ar degalinę puodelio kavos ar kitos smulkmenos, o eilėje žmonės moka kortele, kiša ją į skaitytuvą, laukia kol galės suvesti PIN kodą. Atsižvelgiant į tai, kokias galimybes mums gali suteikti technologijos, tai tiesiog yra laiko švaistymas.

Žinoma, daugelis modernių išmaniųjų telefonų šią funkciją jau turi, tačiau „Xiaomi“ žengė dar toliau ir dabar galėsime nebetraukti telefono iš kišenės ar rankinės, o tiesiog pridėti riešą prie apmokėjimo terminalo ir atsiskaitymas bus atliktas. Tai saugu, greita bei higieniška, nes nereikia ieškoti telefono rankinėje ar kišenėse, rinkti kodų ar liesti pačio terminalo“, – apie naujos paslaugos pranašumus pasakojo K. Navickas.

Taip pat „Xiaomi“ tęsia savo misiją technologijas padaryti dar labiau prieinamomis kiekvienam, todėl ir norintiems naudotis šiomis priemonėmis pasiūlys prieinamą ir sąžiningą kainą. Norint naudotis bekontakčių mokėjimų paslauga tereikės „Band 6 NFC“ ir į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Wear“, „Mi–Fit“ arba „Xiaomi Wear Lite“ programėlę. „Gera žinia, kad šis funkcionalumas prieinamas tiek „Android“ tiek „Apple“ telefonų vartotojams“, – patikslina ekosistemos produktų vadovas Baltijos šalims.

Prie šios projekto prisijungia vis daugiau „Xiaomi“ ir „Mastercard“ partnerių, todėl paslauga startuoja su daug dėmesio sulaukusiu bei universaliu „Curve“, o lapkritį mokėjimo galimybes praplės ir „Swedbank“. K. Navickas patikino, kad partnerių ratas plėsis ir ateityje, todėl ši mokėjimo galimybė taps dar prieinamesnė visiems vartotojams.  
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis