ELTA

Seimo lankytojų centras kviečia į ciklo „Mano Sausio 13-oji“ susitikimą su Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataru Audriumi Butkevičiumi

2021-10-27
13:57
Seimas
Lankymas
Seimo lankytojų centras tęsia pokalbių su Lietuvos Nepriklausomybės Akto signatarais ciklą „Mano Sausio 13-oji“, skirtą atkurtos Lietuvos Nepriklausomybės gynimo 30-mečiui.
Mūsų svečias – Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataras, pirmasis krašto apsaugos ministras Audrius Butkevičius, sudėtingomis 1991 m. sausio dienomis vadovavęs valstybės gynybai.
Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataro A. Butkevičiaus pasakojimą apie kelią į Kovo 11-ąją, balsavimą „Dėl Lietuvos nepriklausomos valstybės atstatymo“, iššūkius kuriant krašto apsaugos sistemą, apie tai, kokia padėtis buvo susiklosčiusi Lietuvoje 1991 m. sausio 13-osios išvakarėse, kaip buvo organizuojama valstybės gynyba, įsimintiniausias akimirkas, įvykius po to ir Lietuvą, kokios tikėjosi tada ir dabar, kviečiame žiūrėti nuo spalio 27 d. Seimo lankytojų centro „Facebook“ paskyroje ir Seimo „YouTube“ paskyroje „Atviras Seimas“.
Parengė
Informacijos ir komunikacijos departamento
Lankytojų centro biuro vyriausioji specialistė
Laima Šandarienė
Tel. (8 5) 239 6206, el. p. laima.sandariene@lrs.lt
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis