ELTA

„LG Electronics“ praneša apie naują generalinį direktorių ir kitus pokyčius

2021-11-26
15:48
LG
Electronics

„LG Electronics“ (LG) šiandien paskelbė, kad nuo gruodžio 1 d. vyriausiasis strategijos vadovas Viljamas Šo (William Cho) taip pat pradės ir eiti generalinio direktoriaus pareigas. Nuo 2019 m. LG vyriausiasis strategas Viljamas Šo (William Cho), šešerius metus dirbdamas LG prezidentu Šiaurės Amerikoje, buvo atsakingas už LG verslo inkubavimo centro įkūrimą ir naujų verslo galimybių skatinimą kuriant vidaus įmones ir partnerius startuolius.
1987 m. prisijungęs prie „Goldstar“ ir ketverius metus dirbęs LG užsienio biure Vokietijoje, Viljamas Šo (William Cho) pasiekė įspūdingos karjeros, be kita ko, jis buvo Kanados, Australijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų LG prezidentas. Baigęs Busano universitetą, verslo magistro laipsnį įgijo Seulo Yonsei universitete.
Kiti svarbūs pokyčiai: vyriausiuoju technologijų vadovu paskirtas Kimas Bjunghūnas (Kim Byoung-hoon). Šiuo metu Ateities technologijų centrui vadovaujantis Dr. Kimas paaukštinamas į vykdomojo viceprezidento pareigas ir tuo pačiu metu eis vyriausiojo technologijų vadovo pareigas, taip pat eis naujas informacinių ir ryšių technologijų vadovo pareigas.
Jangas Ikvanas (Jang Ik-hwan), kuris jau 31 metus dirba LG, paaukštinamas iš vyresniojo viceprezidento pareigų į vykdomojo viceprezidento pareigas ir Verslo sprendimų bendrovėje užims aukščiausias pareigas po to, kai sėkmingai išplėtė IT verslo portfelį ir padėjo LG tapti vienu iš sparčiausiai augančių nešiojamųjų kompiuterių ir ekranų prekės ženklų. Vyresnysis viceprezidentas Eun Seok-hyun paskirtas vadovauti Transporto priemonių komponentų sprendimų bendrovės trečiuoju prezidentu. Anksčiau jis buvo atsakingas už tos pačios bendrovės išmaniojo verslo padalinio plėtrą.
Ateityje naujoji vadovų komanda paspartins pokyčius, dar labiau sutelkdama dėmesį į vertę klientams ir siekdama augimo, o kiekvienas padalinys prisiims didesnę atsakomybę. Šiuo tikslu LG reorganizuos savo Klientų poreikių patenkinimo vadybos centrą į naują Klientų vertės inovacijų biurą, kurį prižiūrės vyriausiasis strategijos vadovas. Klientų vertės inovacijų biuro tikslas bus veiksmingiau nustatyti ir įtraukti klientų atsiliepimus ir rūpimus klausimus į produktų planavimo, kūrimo ir pardavimo procesus. Be to, Buitinės technikos ir Namų pramogų bendrovių Klientų patirties inovacijų skyrius taps Klientų patirties inovacijų padaliniu.
Be to, siekiant atrasti potencialias augimo varomąsias jėgas ir paspartinti būsimas naujoves, Pagrindinio strategijos biuro Susijungimų ir įsigijimų skyrius bus pakeltas į padalinio lygmenį, kad turėtų daugiau išteklių. Taip pat siekiant daugiau dėmesio skirti ateities tendencijoms ir klientų poreikiams, LG „Life Soft Research“ (LSR) skyrius bus pervadintas į „Life Soft Research Lab“, kad padidėtų jo įtaka Projektavimo valdymo centre. Siekdama paspartinti skaitmeninės transformacijos procesą, susijusį su klientų patirtimi, LG pakelia Dirbtinio intelekto didžiųjų duomenų skyrių į padalinio lygmenį, kur jį prižiūrės naujasis Pagrindinis duomenų biuras.
Visi paskyrimai įsigalios nuo gruodžio 1 d., o paaukštinimai įsigalios pirmąją naujų metų dieną.
Apie LG Electronics, Inc.
Kompanija LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) yra pirmaujanti pasaulio lyderė ir technologijų inovatorė buitinės elektronikos, buitinių prietaisų ir mobiliųjų komunikacijų srityse, turinti 87 tūkst. darbuotojų, dirbančių 113 kompanijos struktūrinių vienetų visame pasaulyje. 2014 m. kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 55,91 mlrd. JAV dolerių. LG sudaro keturi verslo padaliniai: „Home Entertainment“, „Mobile Communications“, „Home Appliance“, „Air Conditioning and Energy Solutions“. LG yra vienas pasaulio plačiaekranių televizorių, mobiliųjų telefonų, skalbimo mašinų ir šaldytuvų gamybos lyderių pasaulyje. 2013 m. kompanija tapo „Energy Star“ metų partneriu. Daugiau informacijos rasite www.LG.com
Daugiau informacijos:
Valentina Belinska
Viešųjų ryšių atstovė Baltijos šalims
SIA LG Electronics Latvia
Telefonas: +371 67311337
El. paštas: valentina1.kosmane@lge.com
Rūta Pastarnokienė
Tel.: +370 653 27294
El. paštas: ruta.p@fabula.lt
Atsisiųsti
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis