ELTA

Kviečiame dalyvauti seminare apie Vieningosios pavojingųjų atliekų identifikavimo metodikos taikymą

2022-10-05
11:28
Aplinkos
Ministerija
Pavojingosios
Atliekos
Seminaras
Aplinkos ministerija lapkričio 17-18 d. organizuoja nemokamą seminarą apie praktinį Vieningosios pavojingųjų atliekų identifikavimo metodikos taikymą. Kviečiame jame dalyvauti įmonių, kurių veikloje susidaro pavojingosios atliekos ar jų veikla yra šių atliekų tvarkymas, atstovus.
Seminarą išklausę dalyviai žinos pagrindinius pavojingųjų atliekų srautus ir pramonės sektorius, kuriuose jie susidaro, žinos pagrindinius atliekų kodų priskyrimo principus ir gebėti naudotis Atliekų sąrašu.
Taip pat gebės klasifikuoti specifines atliekas neatlikus pavojingųjų savybių vertinimo, įvertinti atliekų pavojingumą pagal pavojingąsias savybes, atlikti atliekose esančių pavojingųjų medžiagų ribinių koncentracijų skaičiavimus vertinant pavojingumo frazę.
Be to, sužinos kur ieškoti atliekų pavojingųjų savybių vertinimui reikalingos informacijos, galės įvertinti buityje susidarančių atliekų pavojingumą ir žinos, kaip jas tvarkyti teisingai.
Seminaro dalyviams išduodamas dalyvavimą jame patvirtinantis pažymėjimas.
Seminaras vyks Druskininkuose. Organizavimo, apgyvendinimo ir transporto išlaidos bus apmokamos projekto „HAZ-IDENT“, finansuojamo Norvegijos finansinio mechanizmo programos, lėšomis. Projekto tikslas – pagerinti ūkio subjektų atstovų gebėjimus tinkamai identifikuoti ir klasifikuoti pavojingąsias atliekas.
Į renginį prašome registruotis iki spalio 21 d. Iš vienos įmonės ar organizacijos gali registruotis tik vienas asmuo. Į renginį užsiregistravus nustatytam dalyvių skaičiui, registracija bus uždaryta.
Registracijos nuoroda yra čia.
Seminaro programą rasite čia.
Seminaro organizavimo klausimais konsultuoja Gabrielė Dzikaitė, tel. 8 612 85997, el.p. gabriele@findep.lt.
Atsisiųsti
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis