ELTA

SEB banko klientai jau gali naudotis „Google Pay“ atsiskaitymo būdu

2022-12-08
10:55
SEB
Google
Pay
Atsiskaitymas
Nuo šiandien SEB banko privačių ir verslo kortelių turėtojai gali naudotis „Google Pay“ atsiskaitydami už pirkinius prekybos vietose ir internete. Paprastas ir saugus mokėjimo sprendimas skirtas „Android“ telefonų ir įrenginių naudotojams.
„Džiaugiamės galėdami papildyti savo skaitmenines paslaugas viena iš populiariausių skaitmeninių piniginių pasaulyje ir „Android“ įrenginių naudotojams pasiūlyti naudotis „Google Pay“ apsiperkant“, – sako SEB banko valdybos narė ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė Eglė Dovbyšienė.
Pradėti naudotis „Google Pay“ sprendimu paprasta – tereikia turėti aktyvią privataus arba verslo kliento mokėjimo kortelę ir „Google“ paskyrą, susietą su „Android“ telefonu ar kitu išmaniuoju įrenginiu, kuris palaiko NFC technologiją ir „Google Pay“ sprendimą.
Suskaitmeninti savo mokėjimo kortelę galima SEB mobiliojoje programėlėje arba „Google Wallet“, laikantis ekrane pateiktų instrukcijų. Po to banko mokėjimo kortelę galima palikti namuose – naudojantis „Google Pay“ telefonu atsiskaityti visur, kur yra priimami bekontakčiai mokėjimai.
Bekontakčiai „Google Pay“ mokėjimai yra saugūs. Skaitmeninant mokėjimo kortelę, sukuriamas unikalus kortelės numeris, kuris susiejamas su telefonu ar išmaniuoju įrenginiu. Kliento kortelės duomenys įrenginyje nesaugomi, neperduodami prekybininkams atsiskaitant. Taip pat „Google Wallet“ galite apsaugoti telefono ar išmaniojo įrenginio slaptažodžiu.
Naudojantis „Google Pay“ sprendimu netaikomi jokie papildomi mokesčiai.
Daugiau informacijos apie tai, kaip pradėti naudotis „Google Pay“, rasite SEB banko interneto svetainėje www.seb.lt/googlepay.

Ieva Dauguvietytė-Daskevičienė
Atstovė žiniasklaidai
AB SEB bankas
Tel. (8 5) 268 1198, mob. 8 694 95052
Konstitucijos pr. 24, Vilnius
E. paštas ieva.dauguvietyte@seb.lt
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis