ELTA

Marijampolės apskrities paros įvykių suvestinė

2023-02-01
08:59
Marijampolė
Įvykiai
Suvestinė
Sveikatos sutrikdymai
Sausio 31 d. apie 16.30 val. Jurbarke, Kauno g., daugiabučio namo laiptinėje, vyras (g. 1988 m.) smurtavo prieš moterį (g. 1977 m.), sudaužė jai priklausantį mobiliojo ryšio telefona „Iphone XS“ bei grasino nužudyti ar sunkiai sutrikdyti sveikatą. Įtariamasis sulaikytas ir pristatytas į ilgalaikio sulaikymo patalpas. Pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 140 str. 1 d., 145 str. 1 d.,187 str. 1 d.
Sausio 31 d. apie 18.56 val. Šakiuose, Bažnyčios g., namuose, kilus konfliktui, neblaivus (4,10 prom.) vyras (g. 1980 m.) smurtavo prieš neblaivią (2,66 prom.) moterį (g. 1971 m.). Įtariamasis sulaikytas ir pristatytas į ilgalaikio sulaikymo patalpas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.
Asmenų paieška
Sausio 31 d. Marijampolės apskr. VPK Šakių r. PK gautas pranesšimas, kad sausio 15 d. apie 11 val. vyras (1988 m.), gyvenantis Kauno r., Garliavoje, automobiliu „FORD MONDEO“ išvyko į Garliavą, nuo to laiko su vyru susisiekti nėra galimybės. Požymiai: apie 1,65 m ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, šviesių trumpų plaukų, kaktos srityje turi randą. Vilkėjo tamsios spalvos sportines kelnes, tamsios spalvos sportinį džemperį, juodos spalvos striukę, turėjo laikrodį su metaline grandinėle. Skelbiama asmens paieška.
Kiti įvykiai
Sausio 31 d. apie 13.40 val. Šakių r. sav., Veršių k., Laisvės g., automobilį „OPEL ASTRA“ vairavo neblaivus vyras (g. 1973 m.). Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,88 prom. Automobilis nugabentas į saugojimo aikštelę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281-1 str. 1 d.
--
Pastabos:
1. Suvestinė parengta pagal gautą pirminę informaciją apie įvykius.
2. Naudojantis suvestinės informacija, nepažeisti nekaltumo prezumpcijos.
--
Pagarbiai
Joana Zubrickė
Komunikacijos poskyrio
Vyriausioji specialistė
Tel. (8-700) 60401 mob. (+370) 670 32393
El. p. joana.zubricke@policija.lt
www.policija.lt
www.facebook.com/Lietuvos.policija
Marijampolės aps. VPK
J. Basanavičiaus a.2, LT-68309 Marijampolė, Lietuva

Šiame laiške ir (arba) jo prieduose pateikiama informacija skirta naudoti įstaigos viduje ir jos panaudojimas ar atskleidimas gali būti ribojamas. Informacija yra skirta tik adresatui. Jeigu laiškas adresuotas ne Jums, Jūs neturite teisės šio laiško ar jo priedų kopijuoti, atskleisti, platinti ar kitaip perduoti jų turinio kitiems asmenims. Tokiu atveju prašome Jūsų nedelsiant pranešti apie tai šio laiško siuntėjui, informuojant jį telefonu ar elektroniniu paštu, o šį laišką ir visus jo priedus ištrinti iš savo sistemos. Iš anksto dėkojame.
This message and/or it's attachments are designated for internal use only and may be privileged or otherwise protected from disclosure. It is for the exclusive use of the intended recipient. If you are not the intended recipient you must not copy this message or attachment or disclose, distribute or disseminate the contents to any other person. In such case, please inform the sender of the message by sending an email or a call and delete this message and any attachment from your system. Thank you in advance.
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis