UAB "Idea Prima"

Inga Vaitkevičiūtė

Integruotos komunikacijos projektų vadovė

+37066749292

S. Mačiukas paskirtas „Circle K“ vadovu Baltijos šalims

2023-05-24
10:58
Circle
Alimentation
Couche-Tard
Skirmantas
Mačiukas
Kanados kapitalo bendrovė „Alimentation Couche-Tard“, valdanti tarptautinį degalinių ir greito apsipirkimo parduotuvių tinklą „Circle K“, pertvarko savo Baltijos šalių verslo valdymą. Nuo birželio 3 dienos už veiklą regione bus atsakinga vieninga Baltijos šalių vadovų komanda, sudaryta iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos atskirų funkcijų vadovų, o jai vadovaus ilgametis „Circle K Lietuva“ direktorius Skirmantas Mačiukas.
„Kiekvienoje šalyje ir toliau turėsime stiprias atstovybes su patyrusiomis komandomis, kurios vystys ir prižiūrės „Circle K“ tinklą bei užtikrins aukštą klientų aptarnavimo kokybę. Vieninga „Circle K“ Baltijos šalių vadovybė, apjungusi trijų šalių išteklius ir talentus, turės geresnes galimybes įsitraukti į būsimą plėtrą, kuri yra labai svarbi mūsų verslui“, – sako „Circle K“ vyresnioji viceprezidentė Vidurio, Rytų Europai ir Airijai Mette Uglebjerg.
Ligšiolinis „Circle K Lietuva“ direktorius S. Mačiukas birželio pradžioje pradės eiti naujas verslo padalinio vadovo ir „Circle K Baltics“ viceprezidento pareigas.
Jis įmonėje (tuomet vadinosi „Statoil Lietuva“) pradėjo dirbti 2001 metais, o pastaruosius septynerius metus Lietuvoje užėmė aukščiausio lygio vadovo poziciją. S. Mačiukas vadovaus Baltijos šalių vadovų komandai, lygiomis dalimis sudarytai iš trijų Baltijos šalių vadovų.
„Nauja didesnės apimties organizacija labiau atitinka tai, kaip „Circle K“ verslo padaliniai organizuoja verslą visame pasaulyje išnaudodami didesnio tinklo masto privalumus, o šie organizaciniai pokyčiai leis efektyviau dirbti visose trijose šalyse, nes anksčiau lygiagrečiai veikdami mažose komandose ir lygiagrečiai dubliuodami tuos pačius projektus trijose šalyse, dabar galėsime daugiau dėmesio ir resursų skirdami naujų sprendimų įgyvendinimui ir geriau tenkindami klientų poreikius visose trijose Baltijos šalyse. Šie pokyčiai pagerins sinergiją administraciniu lygmeniu ir palengvins administracinę naštą tinklui. Nors tai, deja, yra labai liūdna žinia tiems, kuriuos palietė pokyčiai, efektyvus darbas ir sąnaudų mažinimas yra labai svarbūs, siekiant užtikrinti mūsų verslo sėkmingumą ir konkurencingumą tiek dabar, tiek ateityje", – teigia M. Uglebjerg.
Estijoje Piret Kask, einanti „Circle K Estonia“ žmogiškųjų išteklių vadovės pareigas, bus perkelta į „Circle K Baltics“ vadovų komandą. 
Latvijoje verslo padalinio vadovas Sigitas Raila pradės eiti naujas „Circle K Poland“ verslo padalinio vadovo ir viceprezidento pareigas.
Atsisiųsti
Atsisiųsti
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis