ELTA

Netikėta: dauguma naujųjų „iPhone“ modelių kainuos pigiau nei pernai

2023-09-22
08:02
Tele2
iPhone
15
Prekyba
Telefonai
Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ pradeda išankstinę „iPhone 15“ telefonų prekybą. Paaiškėjo ir visų modelių kainos – dauguma jų mažesnės, nei praėjusiais metais išankstinėje prekyboje pardavinėtų „iPhone 14“.
„Kasmet „Apple“ flagmanai sulaukia didelio susidomėjimo – jau tapo įprasta, kad savo norimos spalvos ir talpos modelius didelė dalis klientų skuba užsisakyti iš anksto. Pirmą kartą „Apple“ gerbėjai sulaukė ir malonios žinios – beveik visus naujuosius telefonus įsigyti galės pigiau, nei „iPhone 14“ telefonus, kai šie pasirodė rinkoje“, – sakė Indrė Bertašienė, „Tele2“ telefonų kategorijos vadovė.
Išankstinės prekybos metu klientai įsigyti gali visus keturis šį rudenį pristatytus modelius: „iPhone 15“, „iPhone 15 Plus“, „iPhone 15 Pro“ ir „iPhone 15 Pro Max“.
Naujųjų „Apple“ išmaniųjų telefonų kainos priklausys nuo pasirinkto modelio ir talpos. „iPhone 15“ kainuos nuo 979 Eur, „iPhone 15 Plus“ – nuo 1129 Eur, „iPhone 15 Pro“ – nuo 1239 Eur, o „iPhone 15 Pro Max“ – nuo 1489 Eur. Įrenginius galima įsigyti be sutarties arba su sutartimi, mokant išsimokėtinai.
Operatorius primena, kad pernai per išankstinę prekybą „iPhone 14“ kainavo nuo 1029 Eur, „iPhone 14 Plus“ nuo 1179 Eur, „iPhone 14 Pro“ nuo 1339 Eur, o „iPhone 14 Pro Max“ nuo 1489 Eur.
Oficiali išmaniųjų „iPhone 15“ serijos prekyba Lietuvoje prasidės rugsėjo 29 dieną.
iPhone 15“ ir „iPhone 15 Plus“ – dar daugiau galios
Naujuose „iPhone 15“ (6,1 colių) ir „iPhone 15 Plus“ (6,7 colių) modeliuose pirmą kartą naudojamas spalvotas galinis stiklas, kurį papildo tekstūrinė matinė apdaila ir kontūrinis aliuminio korpuso kraštas. Įrenginius galima rinktis iš kelių spalvų: rožinės, geltonos, žalios, mėlynos ir juodos.
Abiejuose modeliuose įdiegta pažangi kamerų sistema ir „Dynamic Island“ funkcija, kuri anksčiau buvo prieinama tik „Pro“ versijoje.
Galinga 48 MP pagrindinė kamera leidžia daryti didelės raiškos nuotraukas, o dvigubo teleobjektyvo parinktis suteikia naudotojams tris optinio priartinimo lygius.
Įrenginiuose taip pat integruotas „A16 Bionic“ procesorius, užtikrinantis galingą našumą, taip pat universali USB-C jungtis, patobulinta „Find My friends“ ir kitos funkcijos.
„iPhone 15 Pro“ ir „iPhone 15 Pro Max“
Aukštesnės klasės „iPhone 15 Pro“ (6,1 colių) ir „iPhone 15 Pro Max“ (6,7 colių) išmanieji telefonai sukurti iš titano, kuris būdamas itin tvirtas, pasižymi lengvumu. Naujasis dizainas taip pat išsiskiria profiliuotais kraštais.
Abu modeliai turi pažangesnę 48 MP pagrindinės kameros sistemą, taip pat didelės skiriamosios gebos 24 MP numatytąją kamerą.
Įrenginiai pasižymi naujos kartos portretais su „Focus“ ir „Depth Control“ funkcijomis, patobulintu naktiniu režimu. Be to, „iPhone 15 Pro Max“ naudotojai galės išbandyti naują net 5 kartus priartinančią teleobjektyvo kamerą, o „A17 Pro“ procesorius užtikrina dar geresnę mobiliųjų žaidimų patirtį ir profesionalų našumą.
Naujoji USB-C jungtis pasižymi itin dideliu USB 3 greičiu – iki 20 kartų didesniu nei iki šiol. „iPhone 15 Pro“ ir „iPhone 15 Pro Max“ bus galima įsigyti renkantis iš keturių naujų spalvų, įskaitant juodą titano, baltą titano, mėlyną titano ir natūralų titano atspalvius.
Naujuosius „iPhone 15“ serijos telefonus galite užsisakyti čia.
Pranešimą spaudai parengė agentūra „Publicum“.
Atsisiųsti
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis