Lietuvos oro uostai, AB

Tadas Vasiliauskas

Atstovas žiniasklaida

+37069763898

„Austrian Airlines“ vykdys daugiau skrydžių tarp Vilniaus ir Vienos

2023-11-09
10:23
austrian
airlines
skrydziai
vilnius
viena
Austrijos oro bendrovė „Austrian Airlines“ nuo 2024 metų balandžio mėnesio tarp Vilniaus oro uosto ir Austrijos sostinės Vienos skraidys dažniau nei šių metų aviacijos vasaros sezono metu. Oro bendrovė šiuo reguliariu maršrutu planuoja skraidyti keturis kartus per savaitę, kai šių metų vasaros sezono laikotarpiu buvo vykdomi trys savaitiniai skrydžiai.
Tiesioginis skrydžių maršrutas Vilnius - Viena yra itin aktualus verslo keliautojams dėl plačių galimybių patogiai persėsti į „Austrian Airlines“ ar jos partnerių vykdomus jungiamuosius skrydžius. 
Primenama, kad 2023 metais viena didžiausių Europoje oro bendrovių grupė „Lufthansa“ pirmą kartą istorijoje Vilniaus oro uoste pradėjo vykdyti tiesioginius, reguliarius skrydžius net su keturiomis savo grupės kompanijomis. Vokietijos kapitalo grupei priklausančios oro bendrovės „Lufthansa“, SWISS, „Austrian Airlines“ ir „Brussels Airlines“ skraidina keleivius keturiomis kryptimis į vienus svarbiausių Europos oro uostų.
Detalią informaciją apie šiuo metu Lietuvos oro uostuose vykdomas tiesioginių ir užsakomųjų skrydžių kryptis galima sužinoti specialiame polapyje www.vno.lt/kryptys
Atsisiųsti
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis