ELTA

Aksesuarai rudeniui ir žiemai: 4-ios pagrindinės tendencijos

Atnaujinta:
2023-11-16
11:32
Publikuota:
2023-11-16
11:07
Aksesuarai
Ruduo
Žiema
Tendencijos
Pėdkelnės
Akiniai
Šalikas
Batai
Rudenį ir žiemą norisi išlikti madingiems bei stilingiems, nepaisant šaltų ir ne itin jaukiai nuteikiančių orų. Aksesuarai papildo kiekvieną įvaizdį, todėl jų tikrai negalima pamiršti, jei norite susikurti savo unikalų šaltojo sezono stilių.
4-ios pagrindinės aksesuarų tendencijos
Dideli šalikai
Šiais metais dizaineriai atkreipė dėmesį į šalikus. Tiksliau, į labai didelius šalikus, kurie savo apimtimi gali varžytis su skraistėmis ar apsiaustais. Vieniems didelis šalikas - nerūpestingo bohemiško gyvenimo būdo ženklas, o kitiems simbolizuoja sugrįžimą prie senojo Holivudo spindesio.
Kad ir kaip bebūtų, itin didelis šalikas yra madingiausias šio sezono aksesuaras.
Praktiški batai
Šaltojo sezono tendencijos susijusios ne tik su grožiu, bet ir su praktiškumu. Kareiviško stiliaus batai yra neatsiejama rudens garderobo dalis. Jie yra gražūs ir patogūs. Žinoma, tokie batai bet kokiam įvaizdžiui suteiks tam tikro charakterio.
Ryškios pėdkelnės
Atrodo, kad ryškios pėdkelnės de facto tapo svarbiu ateinančio rudens ir žiemos sezono aksesuaru. Tai turbūt geriausias būdas savo garderobą papildyti spalvomis.
Akiniai
Keista suvokti, kad akiniai, kurie būtini regėjimui pagerinti, yra šio šaltojo sezono mados tendencija, tačiau dar keisčiau yra tai, kad ant podiumų akinius dėvintys modeliai pasirodo itin retai.
Tačiau ne šį sezoną. Kai kuriems dizaineriams akiniai su skaidriais stiklais tapo naujo žvilgsnio į ateitį ir vilties simboliu.
Pranešimą spaudai parengė Sandra Alšauskienė (https://www.kaipkada.lt).
Atsisiųsti
Atsisiųsti
Atsisiųsti
Atsisiųsti
Atsisiųsti
Atsisiųsti
Dėmesio! Už šią informaciją ELTA neatsako. Už tai atsako ją publikavęs klientas.
Dalintis